Latgalē durvis vērs jauns Kia dīlercentrs. 14. martā SIA “Tehauto Latgale” kļūs par autorizētu Kia pārstāvi un piedāvās Kia automašīnu tirdzniecību un pilnu servisu gan topošajiem, gan esošajiem īpašniekiem.

SIA “Tehauto Latgale” nodrošinās līzinga un apdrošināšanas noformēšanu autosalonā, Kia automašīnu garantijas un pēcgarantijas apkalpošanas spektru, automazgātavas pakalpojumus, rezerves detaļu, piederumu, kā arī autoriepu tirdzniecību.

Līdz šim SIA “Tehauto Latgale” bija autorizētais Nissan, Renault un Dacia pārstāvis, kas sekmīgi darbojas jau kopš 2001. gada, piedāvājot pilnu servisu šo automobiļu īpašniekiem.

Tagad šim auto zīmolu klāstam pievienojies arī Kia.

“Atvērt dīlercentru Latgalē ir ļoti svarīgi, jo šobrīd mūsu reģionā un tuvākajā apkārtnē nav Kia pārstāvniecības. Mēs vēlamies, lai Kia klientiem būtu iespēja saņemt standartiem atbilstošu apkalpošanu un servisu pēc iespējas tuvāk, ekonomējot laiku un līdzekļus.

Šī paplašināšanās ir ļoti nozīmīga SIA “Tehauto Latgale” zīmolam, jo ar Kia oficiālā pārstāvja statusa iegūšanu mūsu uzņēmums kļūs par vienu no lielākajiem reģionālajiem dīleru autocentriem,” stāsta “Tehauto Latgale” valdes loceklis Dmitrijs Ščurovskis.

Dmitrijs Ščurovskis norāda, ka Kia automašīnas autobraucēju vidū kļūst arvien pieprasītākas, par ko liecina pieaugošais pārdošanas apjoms.

Pērn Latvijā tika reģistrēti 785 jauni Kia automobiļi, padarot Dienvikorejas zīmola spēkratus par sesto populārāko pircēju izvēli. Iecienītākais SUV modelis ir Sportage, kuram seko Ceed hečbeks un Proceed universālis.

SIA “Tehauto Latgale” autocentrs un serviss atrodas Daugavpilī, Cietokšņa ielā 72.